سوئیت کاشان|سوئیت مبله کاشان|خانه مبله کاشان|آپارتمان مبله درکاشان|اسکان درکاشان|اتاق در کاشان|اجاره سوئیت در کاشان|اقامت درکاشان|هتل درکاشان|مسافرخانه های کاشان|هتل آپارتمان های کاشان|

باقلوا

4897 بازدید

باقلوا

 

باقلوا که جز شیرینجات محبوب و خیلی خوشمزه هست

 

باقلوای کاشان ، نقل همه محافل کاشان

باقلوای کاشان شیرینی اصیل و رسمی این شهرستان است که کاشانی ها علاوه برهدیه و سوغات به گردشگران ، درمراسم ومناسبت های خود نیز اعم از جشن های عروسی، زواری، تولد نوزاد ، اعیاد مهمی چون غدیر وقربان و حتی مجالس ترحیم از آن برای پذیرایی مهمانان استفاده می کنند.

درتصویر زیر ، عمل برس زدن آب زعفران برروی لواش باقلوا را  مشاهده می کنیدکه توسط  یک قناد کاشانی در یکی از کارگاه های شیرینی پزی این شهرستان صورت می گیرد .


طرز تهیه
باقلوای کاشان شیرینی اصیل و رسمی این شهرستان است که کاشانی ها علاوه برهدیه و سوغات به گردشگران ، درمراسم ومناسبت های خود نیز اعم از جشن های عروسی، زواری، تولد نوزاد ، اعیاد مهمی چون غدیر وقربان و حتی مجالس ترحیم از آن برای پذیرایی مهمانان استفاده می کنند.
درتصویر زیر ، عمل برس زدن آب زعفران برروی لواش باقلوا را  مشاهده می کنیدکه توسط  یک قناد کاشانی در یکی از کارگاه های شیرینی پزی این شهرستان صورت می گیرد

مواد تشکیل دهنده

باقلوای سنتی کاشان
شاید در گذر به شهرهای مختلف کشورمان ، طعم انواع باقلواهای سنتی را تجربه کرده باشید ولی در مورد باقلوای کاشان...
قضاوت را به زمانی موکول می کنیم که با طعم بی نظیر این شیرینی آشناشوید
 
این باقلوا را با پنج مغز شامل (مغز گردو، بادام ،فندق ،پسته ، بادام هندی ) و دورنگ (پسته ونارگیل )درست می کنند . برای تهیه آن اول لواش باقلوا را تهیه می کنند که ترکیبی از آرد ، تخم مرغ روغن حیوانی وشیر است .لواش را در ظرفهای مخصوص باقلوا می اندازند. ابتدا ظرف را با روغن مایع چرب می کنند تا لواش نچسبد. لواش را که پهن کردند .میانه ها را که انواع مغز هاست می ریزند میانه ها از نوعی نان که از آرد برنج ،شکر ، تخم مرغ وروغن تشکیل شده است.می باشد بعد آنرا آسیاب کرده با مغز ها ترکیب می کنند و با آن هل ساییده مخلوط کرده ودر میان ظرفها می ریزند بعد لواش دوم را می اندازند بعد برش خورده وبا روغن حیوانی چرب شده وبه کوره می فرستند و400تا 450 درجه سانتی گراد حرارت می دهند و 5 دقیقه بعد از کوره خارج کرده و12تا15ساعت بیرون از کوره نگهداری می کنند تا شکل خود را بگیرد. برش باقلوا کاشانی حبه قندی ولوزی شکل است.شربت آن هم ازشکر وگلآب وکمی گلوکز درست می شود.

-

کلوچه مخصوص کاشان  
کلوچه کاشان ، نوعی نان شیرینی است که از آرد سبوس دار گندم، شکر،روغن نباتی یا حیوانی، هل، زعفران و مغز پسته برای تزئین روی آن تهیه می‌شود.کلوچه در کاشان ، عضو لاینفک شیرینی های نوروزی خانوارهای کاشانی است واز دیرباز تاکنون این سنت همچنان پابرجا باقی مانده است .

 

 


دیدگاه کاربران

ارسال دیدگاه

ارسال دیدگاه